27 Mart 2013 Çarşamba

KULÜPLER ARASI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GÜNEY MARMARA BÖLGE ELEMELERİ

1- Güney Marmara Bölge Elemesi 20 veya daha az sayıda takım katılması halinde 3 gün süren tek etap şeklinde organize edilecek olup, 21 veya daha fazla sayıda takımın katılması halinde 2'şer gün süren 2 etap yapılacaktır.
2- İlk etap Bursa'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde 26-27-28 Nisan tarihlerinde yapılacaktır. Turnuvanın 2 etap olması halinde 27-28 Nisan Tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Kesin Statü ve başlama tarihi takım sayıları netleştikten sonra ilan edilecektir.
3- Eleme etabına katılacak olan kulüplerin Tescil Talimatına uygun tescilli kulüp olması şartı bulunmakta olup, Bir aksamaya sebebiyet vermemek için, İl Temsilcilerinin İllerindeki kulüpler hakkında Gençlik, Spor İl Müdürlüklerinden gerekli incelemeyi yaparak, tescil durumunda bir olumsuzluk varsa kulüp yetkililerine bildirerek düzeltilmesini sağlamaları, Sorunlu bir durum olması halinde Bölge Temsilcisine bildirmeleri gerekmektedir.
4-Eleme etabında kulüp oyuncularının forma giyme mecburiyeti kalkmıştır, ancak Final etabında forma giyme mecburiyeti devam etmektedir.
5- Takımlar Kulüp Lisansına sahip olan, en az 6, en çok 12 sporcudan oluşacaktır. 6 kişiden daha az sporcuya sahip olan takımların müracaatları kabul edilmeyecektir. Kulüp Lisansına sahip olmak için; Bu sezon lisans vizesi yaptırmamış sporcular 70 TL, bireysel lisans vizesi yaptırmış olan sporcular ise 40 TL fark tutarını Türkiye Briç Federasyonunun Garanti Bankası, Burdur şubesi TR 64 0006 2000 5170 0006 2982 98  IBAN numaralı  banka hesap numarasına yatırmaları gerekmektedir. Toplu lisans ve vize yaptıran kişilerin banka dekontuyla birlikte işlem yaptıkları kişi listesini Federasyon Görevlisi Özkan ELVAN’ın ozkan_8506@hotmail.com   adresine mail atmaları süreci hızlandıracaktır.
6- Katılan Kulüplerin Başvuru Formu 'nu eksiksiz doldurarak, Formda adı geçen tüm Oyuncuları ile aralarında Sözleşme  yapmaları ve bu sözleşmeleri başvuru formuna ekleyerek en geç 19 Nisan 2013 tarihine kadar İllerindeki Briç İl Temsilcisine teslim etmeleri gerekmektedir. (Briç İl Temsilcileri Turnuva Günü Bu Belgeleri Bölge Temsilcisine İletecektir)
7- 19 Nisan Tarihine kadar ONLİNE KAYIT yapabilir veya KAYDOLAN TAKIMLAR 'ı görebilirsiniz, ancak internet ortamında yapılan kayıt işlemi bilgi amaçlı olacaktır. Ön Kayıt ancak  başvuru formunun il temsilcisine teslim edilmesi ve  Federasyon payı olan 100 TL'nin Federasyona ait, Garanti Bankası, Burdur şubesi TR 64 0006 2000 5170 0006 2982 98  IBAN numaralı  banka hesap numarasına yatırılması suretiyle olacaktır. Ayrıca Turnuva başlangıcında Kesin Kayıt işlemi sırasında organizasyon masrafları için takım başına 200 TL katılım ücreti alınacaktır.
8- Konaklama için; Tarım İl Müdürlüğü Misafirhanesinden 20 oda (40 yatak) rezerve edilmiştir. Misafirhane ücreti kişi başı 30TL'dir. ayrıca Anatolia Otel 'de Oda + kahvaltı 1 kişilik oda 120 TL, 2 kişilik oda 130 TL olarak katılımcılara özel fiyat uygulanacaktır. Konaklama konusunda yardım almak için lütfen Bursa Briç İl Temsilcisi Sayın, İbrahim TEKE ile irtibata geçiniz. (Telefon:0532 224 7349). 

Gelişmeler buradan ve TBF web sitesinden duyurulmaya devam edilecektir. Yeni Bölgemizin yeni dostluklara vesile olmasını ve bölgemizde yapacağımız etkinliklerde ve bölgemizi temsil sırasında gerek organizasyon gerekse sportif açıdan başarılı bir sezon olmasını dilerim.

                                                                                                     Ender ÖZCAN
                                                                                                     Bölge Temsilcisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder